onsdag 19 november 2014

ÄGG - RECEPT & TEKNIK


Foto Charlie Drevstam
Nu är den här! Min senaste bok - Ägg - recept & teknik som ges ut på förslaget Natur & Kultur. Boken är helt enkelt fullproppad med recept på ägg, allt från frukost till råbiff, nudlar, cocktails och sötsaker. Första delen av boken är en tjock teknikdel - hur man kokar bästa ägget, hur man lyckas med pochering, hur man lagar den ultimata omeletten eller får till den mest lyckade marängen. Fotot står favoriten Charlie Drevstam för och den snygga formen har Mehrdad Arta knåpat ihop. Boken finns att köpa i vanlig bokhandel eller här:
ADLIBRIS: http://www.adlibris.com/se/sok?q=ägg+recept+%26teknik
BOKUS: http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=%E4gg+%3A+recept+%26+teknik



Foto Charlie Drevstam
Foto Charlie Drevstam
Foto Charlie Drevstam