måndag 11 februari 2013

Semlor!

Foto Andy Prhat

Foto Andy Prhat

Foto Andy Prhat

Foto Andy Prhat
Ännu ett fint jobb tillsammans med duktiga fotograf Andy Prhat för tidningen Allt i Hemmet! Ett riktigt kalas av fantastiskt goda semlor hade vi för några månader sedan i studion. Det plåtades och mumsades pistagemassa, hasselnötsmassa, mandelmassa, chokladtryffelgrädde, pain au chocolatebulle, varm mjölk, kardemumma i mängder och perfekt vispad och len grädde... Köp tidningen och baka de godaste semlorna någonsin på semmeldagen! Som en försmak får ni recept på helt vanliga semmelbullar bakade på klassiskt husmorsvis med smält smör som värms med mjölk och kardemumma - de brukar bli fantastiska! Hemligheten är att inte grädda bullarna för länge, då blir de torra och inte så mjuka och saftiga som semlor ska vara.


Semlor för Allt i Hemmet / Foto Andy Prhat