|
Foto Charlie Drevstam |
|
Cocktails 'n' Grub för Gourmet / Foto Charlie Drevstam |
I senaste numret av Gourmet har jag och bartendern/krögaren Andreas Bergman från bland annat
Tjoget gått loss på amerikanska cocktails och maträtter i sann 20-tals Boardwalk Empire anda. Med inspiration från amerikanska södern till New York Steakhouse lyckades vi få ihop riktigt schysta kombinationer. Anka "Hot Dog" Rossini med en fruktig cobbler, frasigt Fried Chicken med limesyrlig Lagerita, Peanutbutter Cookies 'n' Jam med maräng-gräddigt syrlig Ramos Gin Fizz och en klassisk T-bone steak med en Old Fashion enligt konstens alla regler.
Charlie Drevstam fotograferade och gav sin "touch" på stilen och som alltid blev det excellent!
Köp tidningen och drick cocktails!
Hela reportaget kan man läsa på gourmets hemsida:
http://www.gourmet.se/pdf/cocktails.pdf
|
Foto Charlie Drevstam |
|
Foto Charlie Drevstam |